Til toppen

RÅDGIVNING

Utfordringene i det moderne husdyrhold er mange, være seg innen akvaultur, husdyrproduksjon eller i stallen. I takt med et varmere klima og en verden som stadig blir mindre ser vi nye utfordringer vokse frem også her i Norge.

En felles faktor er at viktigheten av biosikkerhet øker, eller kort og godt: Hvordan skal du vaske på ditt anlegg/din stall?

VESO kan her bistå deg med råd og veiledning gjennom vår kostnadsfrie rådgivningstjeneste. I teamet hos oss finner du dedikerte veterinærer og dyktige teknikere med lang erfaring fra de ulike bransjene. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe, eller ønsker hjelp på ditt anlegg.

Sammen skal vi: 

- Bedre din økonomi

- Få friskere dyr, og derved bedre dyrevelferden

- Redusere bruken av antibiotika


Våre rådgivere

Solveig

Andreas

Solveig har bakgrunn fra kombinert klinisk praksis, og kjenner landbrukssiden svært godt. Hun har som tidligere hestejente også god kjennskap til hest og stallmiljø. Solveig brenner for å skape friskere dyr gjennom et rent og trygt miljø.

Epost: solveig.bugge.sveri@veso.no
Mobil: 957 52 192

Andreas har en bachelorgrad innen biomarin innovasjon ved NTNU Ålesund, og har opparbeidet god innsikt innen havbruksnæringen. Med erfaring fra flere kundebesøk, og praksis hos flere av de største aktørene, har Andreas en glød for å skape de beste leverammene for fisk og andre sjødyr.

Epost: andreas.pedersen@veso.no
Mobil: 411 46 675